Следете не

  • FOX MOVIES

  • FOX

  • ENTERTAINMENT CHANNEL

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Fishing & Hunting

Почитувани корисници, каналот Fishing & Hunting е ребрендиран во "Lov i Ribolov" и на него ќе можеме да ги пратиме авантурите на најголемите мајстори на ловот и риболовот од региот и пошироко. Најатрактивни емисии се „Ribolovačke priče“, „Zov prirode“, „Bistro BiH“, „Tragovi divljine“ и многу други...

RAIUNO и B92INFO

 каналите raiuno и b92info се повторно во програмската шема и тоа на фрекфенциите 511.25 Mhz (raiuno) и 311.25 Mhz (b92info)

Fox и FoxMOVIES

 За најголемите љубители на филмската уметност во дигиталниот пакет на КДС Кабелнет додадени се каналите FOX и FOX MOVIES...

Eurosport и Eurosport 2

КДС Кабелнет со задоволство може да најави дека спортските канали  Eurosport и Eurosport 2 се веќе додадени...

ФРЕКФЕНЦИСКИ ПРОМЕНИ

Почитувани Корисници, за подобрување на квалитетот на некои од каналите КДС кабелнет извши промени на фрекфенциите на тв каналите Сонце тв, Лажани тв, CBS Reality и  Russia Today. Каналите ќе бидат преместени на следниве фрекфенции.....

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Каналот Телевизија Лажани  е надополнет во програмската шема на КДС Кабел Нет во аналогниот и дигиталниот сигнал (Аналогна 567.25 Mhz или C 33, Дигитална 698 Mhz)

Известување

Почитувани корисници, Поради честите грмежи во Прилеп КДС Кабелнет ќе прави привремен прекин на услугите.....

Server Monitoring by PRTG Network Monitor