x

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Поради олеснување и поефикасно Ваше добивање на службите од Кабел Нет при воспоставување на телефонски контакт на нашите телефонски линии 550-550, 550-551, 423-910 и 079-277-606. Ве молиме да постапите според наведените насоки:

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради неодложна интервенција на оптичката инфраструктура од КДС Кабел Нет ги известуваме клиентите од: Демир Хисар, Крушево, Кривогаштани, Кадино Село, Беровци, Обршани, Пашино Рувци, Бучин, Пресил и Врбоец, дека ќе има прекин на телевизискиот и интернет сигнал на 28.09.2017 год. во период од 03 час. до 06 часот. Ви благодариме на разбирањето.

НАЈЕВТИНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА!

ПАТУВАЈТЕ НИЗ ЕВРОПА БЕЗ ГРИЖИ! НОВАТА ЦЕНА НА ПАТНИЧКОТО ОСИГУРАЊЕ Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА. ЗА 5 ДЕНОВИ ВО ЕВРОПА ПЛАТЕТЕ САМО 100 ДЕНАРИ. ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЛИЧНО ВО ПРОСТОРИИТЕ НА КДС КАБЕЛНЕТ ИЛИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ 048/550-550; 048/550-551 И 048/423-910

Овластени лица за продажба и маркетинг

КДС Кабелнет воведе нова метода и функција со овластени лица за продажба и маркетинг која подразбира остварување на директен контакт со корисникот и потенцијалниот корисник, со цел да се запознае корисникот/потенцијалниот корисник со понудите...

Нови 27 Канали

Нови 27 канали ќе бидат додадени во програмската листа на КДС Кабелнет кои ќе служат како замена за

АРХИВА НА ВЕСТИ

FOX
WALKING DEAD | Секој Понеделник во 22:00 часот
History Channel
Vikings | Гледајте Vikings на History Channel
DISCOVERY CHANNEL
FAST N LOUD | Секој вторник во 22:00 часот
SCI FI UNIVERSAL
DEFIANCE | Секој четврток во 23:00 часот
Discovery
Gold Rush | Every day