x

Аналогна телевизија

Почитувани,

Доколку сакате да се приклучите на Кабелската мрежа на КДС Кабелнет треба да дојдете до просториите на КДС Кабелнет. Приклучокот на Кабелската мрежа е бесплатен, единствено што се наплаќа се 3 последователни сметки платени однапред во вкупен износ од 960 денари. Месечната претплата за Аналогна телевизија изнесува 320 денари со вклучен ДДВ.

Низ кабелската мрежа на КДС Кабелнет во основниот пакет моментално се емитуваат 60 канали за сечиј вкус, но бројот на канали постојано се надополнува.

Со самото тоа што сте претплатник на аналогната телевизија на КДС Кабелнет БЕСПЛАТНО Ви следува дигитална телевизија со до 60 канали која можете да ја следите БЕСПЛАТНО доколку имате телевизор со DVB/C опција.

МТВ 1

Веб страна


Македонски
S8
154.25

МТВ СОБРАНИСКИ

Веб страна


Македонски
S9
161.25

СИТЕЛ

Веб страна


Македонски
C8
196.25

СИТЕЛ 3

Веб страна


Македонски
S41
463.25

КАНАЛ 5

Веб страна


Македонски
C10
210.25

КАНАЛ 5+

Веб страна


Македонски
S18
280.25

24 ВЕСТИ

Веб страна


Македонски
C11
217.25

КАНАЛ ВИЗИЈА

Веб страна


Македонски
S11
231.25

ТЕЛМА

Веб страна


Македонски
S14
252.25

АЛФА

Веб страна


Македонски
C12
224.25

НАША ТВ

Веб страна


Македонски
C28
527.25

СОНЦЕ ТВ

Веб страна


Македонски
C31
551.25

ALSAT M

Веб страна


Македонски
C42
639.25

DM SAT

Веб страна


Српски
S26
343.25

RTS SAT

Веб страна


Српски
S27
351.25

CINEMANIA

Веб страна


Српски
C23
487.25

ULTRA

Веб страна


Српски
S31
383.25

EUROSPORT

Веб страна


Српски
S34
407.25

EUROSPORT 2

Веб страна


Српски
C27
519.25

SPORTKLUB

Веб страна


Српски
S12
238.25

SPORTKLUB +

Веб страна


Српски
C5
175.25

SVET PLUS

Веб страна


Српски
C44
655.25

MTV ADRIA

Веб страна


Српски
S19
287.25

HRT 1

Веб страна


Хрватски
C06
182.25

FOX LIFE

Веб страна


Англиски
S20
294.25

FOX CRIME

Веб страна


Англиски
S21
303.25

TV 1000

Веб страна


Англиски
C7
189.25

UNIVERSAL CHANNEL

Веб страна


Англиски
S23
319.25

VIASAT EXPLORER

Веб страна


Англиски
C24
495.25

VIASAT NATURE

Веб страна


Англиски
S30
375.25

GOLFKLUB

Веб страна


Англиски
S32
391.25

EXTREME SPORT

Веб страна


Англиски
C21
471.25

DISCOVERY CHANNEL

Веб страна


Англиски
S38
439.25

DISCOVERY SCIENCE

Веб страна


Англиски
S39
447.25

NATIONAL GEOGRAPHIC

Веб страна


Англиски
S28
359.25

ANIMAL PLANET

Веб страна


Англиски
S13
245.25

VIASAT HISTORY

Веб страна


Англиски
S33
399.25

CBS REALITY

Веб страна


Англиски
C39
615.25

VH1

Веб страна


Англиски
S29
367.25

CNN

Веб страна


Англиски
C30
543.25

BOOMERANG

Веб страна


Англиски
S17
273.25

CARTOON NETWORK

Веб страна


Англиски
S36
423.25

FISHING & HUNTING

Веб страна


Српски
S25
335.25

PLANETA TV

Веб страна


Бугарски
S37
431.25

RAI UNO

Веб страна


Италијански
C26
511.25

RTL 2

Веб страна


Германски
C41
631.25

RUSSIA TODAY

Веб страна


Англиски
C40
623.25

WORLD FASHION

Веб страна


Англиски
S16
266.25

CBS DRAMA

Веб страна


Англиски
C32
559.25

HRT 3

Веб страна


Хрватски
C22
479.25

TLC

Веб страна


Англиски
S35
415.25

Tera

Веб страна


Македонски
S22
311.25

Mega

Веб страна


Македонски
S15
259.25

 

КДС Кабелнет го задржува правото да извршува промени на информациите на веб страната без претходна најава.