x

Дигитална телевизија

Почитувани,

За да ја користите Дигиталната телевизија на Кабелнет неопходно е да имате и Аналогна телевизија од Кабелнет на местото каде што сакате да приклучите и Дигитална телевизија.

За да ја дигитализирате вашата кабeлска телевизија т.е. за да добиете сигнал со дигитален квалитет мора да поседувате дигитален приемник или телевизор со DVB/C опција.

Дигиталниот приемник можете да го користите на еден телевизор но доколу сакате дигитална на повеќе телевизори секој нареден ресивер или к-модул се наплаќа плус 100,00 ден. на месечната претплата. а на другите телевизори и понатаму можете да имате аналогна кабелска телевизија.

Дигиталниот приемник го добивате бесплатно на реверс.

Доколку сте заинтересирани за оваа услуга пријавете се лично во просториите на КДС Кабелнет на ул. Васко Карангелески Кула II бб Прилеп.

 

COMBO LITE

750 ден.

Договор на 24 Месеци
Услуги: Интернет, Телевизија, Дигитална
Аналoгна ТВ до 60 ТВ Канали
Дигитална ТВ со 100+ канали и HD канали
Брзина: 10mbit / 5mbit
Сообраќај: НЕОГРАНИЧЕН
Цена за приклучок: 0 денари
Месечна претплата: 750 денари

БЕСПЛАТЕН РЕСИВЕР/CA MODULE

COMBO

850 ден.

Договор на 24 Месеци
Услуги: Интернет, Телевизија, Дигитална
Аналoгна ТВ до 60 ТВ Канали
Дигитална ТВ до 100+ канали и HD канали
Брзина: 30mbit / 15mbit
Сообраќај: НЕОГРАНИЧЕН
Цена за приклучок: 0 денари
Месечна претплата: 850 денари

ДВА БЕСПЛАТНИ РЕСИВЕРИ/CA MODULE
ИЛИ 2 МЕСЕЦИ ГРАТИС УСЛУГИ

MAX

1000 ден.

Договор на 24 Месеци
Услуги: Интернет, Телевизија, Дигитална
Аналогна ТВ до 60 ТВ Канали
Дигитална ТВ до 100+ канали и HD канали
Брзина: 50mbit / 25mbit
Сообраќај: НЕОГРАНИЧЕН
Цена за приклучок: 0 денари
Месечна претплата: 1000 денари

ДВА БЕСПЛАТНИ РЕСИВЕРИ/CA MODULE
ИЛИ ДВА МЕСЕЦИ ГРАТИС УСЛУГИ

Кабелнет ИНФО

Веб страна


Македонски
666

МТВ СОБРАНИСКИ

Веб страна


Македонски
666

Канал 5 +

Веб страна


Македонски
666

КАНАЛ ВИЗИЈА

Веб страна


Македонски
674

СОНЦЕ ТВ

Веб страна


Македонски
674

Телевизија Л

Веб страна


Македонски
674

МТВ Собраниски HD

Веб страна


Македонски
754

АЛФА ТВ HD

Веб страна


Македонски
746

Cinstar TV Action

Веб страна


Македонски
682

FilmBox Extra HD

Веб страна


Македонски
682

NATIONAL GEOGRAPHIC

Веб страна


Англиски
730

 

КДС Кабелнет го задржува правото да извршува промени на информациите на веб страната без претходна најава.