x

НАЈНОВИ ВЕСТИ

CBS Drama

Каналот CBS Drama повеќе не се реемитува во Р. Македонија и е отстранет од програмската листа на КДС Кабелнет. Додаден е нов канал за возрасни EroXXX HD.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Поради олеснување и поефикасно Ваше добивање на службите од Кабел Нет при воспоставување на телефонски контакт на нашите телефонски линии 550-550, 550-551, 423-910 и 079-277-606. Ве молиме да постапите според наведените насоки:

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради редовно одржување на електричната мрежа, ЕВН ќе врши исклучување на електричната енергија на улиците: Орде Чопела бб - кај институтот за Тутун Прилеп на 24.10.2017 год. (Вторник) од 09 30 час. до 14 30 часот. Корисниците во тој реон може да забележат прекини на услугите кои ги нудиме. Ви благодариме на разбирањето.

НАЈЕВТИНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА!

ПАТУВАЈТЕ НИЗ ЕВРОПА БЕЗ ГРИЖИ! НОВАТА ЦЕНА НА ПАТНИЧКОТО ОСИГУРАЊЕ Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА. ЗА 5 ДЕНОВИ ВО ЕВРОПА ПЛАТЕТЕ САМО 100 ДЕНАРИ. ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЛИЧНО ВО ПРОСТОРИИТЕ НА КДС КАБЕЛНЕТ ИЛИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ 048/550-550; 048/550-551 И 048/423-910

Овластени лица за продажба и маркетинг

КДС Кабелнет воведе нова метода и функција со овластени лица за продажба и маркетинг која подразбира остварување на директен контакт со корисникот и потенцијалниот корисник, со цел да се запознае корисникот/потенцијалниот корисник со понудите...

Нови 27 Канали

Нови 27 канали ќе бидат додадени во програмската листа на КДС Кабелнет кои ќе служат како замена за