x

Овластени лица за продажба и маркетинг

КДС Кабелнет воведе нова метода и функција со овластени лица за продажба и маркетинг која подразбира остварување на директен контакт со корисникот и потенцијалниот корисник, со цел да се запознае корисникот/потенцијалниот корисник со понудите кои ги нуди КДС Кабелнет. 

Овластените лица ќе имаат за цел да го информираат потенцијалниот корисник за услугите кои ги нудиме но и да му излезат во пресрет на веќе постоечките корисници со одговор на сите прашања.

 

За сите прашања и дополнителни информации контактирајте не на 048/550-550