x

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ - Нови 27 Канали

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека нови 27 канали ќе бидат додадени во програмската листа на КДС Кабелнет кои ќе служат како замена за Пинк каналите кои за жал нема повеќе да се реемитуваат во нашата програмска шема.

Во отсуство на решение кое би му одговарало на двете страни а да не е на штета на нашите корисници за сега каналите ќе бидат заменети со следниве програми:

 

 

 

 

 1. Sport Klub 4
 2. Sport Klub 5
 3. Sport Klub 6
 4. Grand Kanal 2
 5. OK Bambino
 6. Golf Klub HD
 7. Prva
 8. Prva Max
 9. Prva World
 10. Happy TV
 11. Happy Reality 1
 12. Happy Reality 2
 13. Partizan TV HD
 14. B92
 15. Kopernikus 1
 16. Kopernikus 2
 17. Kopernikus 3
 18. Erotic 1
 19. Erotic 2
 20. Erotic 3
 21. Erotic 4
 22. Erotic 5
 23. Erotic 6
 24. Erotic 7
 25. Erotic 8
 26. Erotic 9
 27. Erotic 10

 

 

Ви благодариме на разбирањето и се надеваме дека во иднина доколку најдеме заеднички јазик со претставниците на Пинк, каналите ќе бидат повторно пуштени.

 

Со почит,

КДС Кабелнет.