x

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Поради редовно одржување на електричната мрежа, ЕВН ќе врши исклучување на електричната енергија на улиците: Орде Чопела бб - кај институтот за Тутун Прилеп на 24.10.2017 год. (Вторник) од 09 30 час. до 14 30 часот. Корисниците во тој реон може да забележат прекини на услугите кои ги нудиме.

Ви благодариме на разбирањето.